Rob Koning – ademcoach en trainer

Rob Koning is initiatiefnemer van Mr. Breath.

Na zijn eerste ademsessie in 2007, was hij zo aangenaam verrast, dat hij na een burn-out besloot om zijn hart te volgen. Ademen bleek dé methode om beter te ontspannen, eigen grenzen te bepalen en regie over zijn leven te nemen. Snel daarna startte Rob zijn adempraktijk in Amsterdam en Mr. Breath werd opgericht.

Rob is doortastend met een groot empatisch vermogen, om snel tot de kern te komen. Zijn sessies zijn toegankelijk en in een comfortabele, aardse setting zijn mensen snel op hun gemak. Hij legt duidelijk uit zonder zweverig te worden.

Hij zegt: ‘Mijn drive is nu om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de kracht van ademen. Niets is zo krachtig als bewust ademhalen en iedereen kan het op elk gewenst moment, zowel om te ontspannen als het verhogen van je energieniveau. Iemand het beste uit zichzelf zien halen en (terug) in z’n kracht zien komen, dat is waarvoor ik het doe. Uit ervaring weet ik hoe makkelijk het is om niets te doen, en ik heb dan ook bewondering voor mensen die besluiten in actie te komen.

Rob is gecertificeerd ademcoach Transformational Breath® en opgeleid als instructeur van de Wim Hof Methode. Daarnaast heeft hij ervaring met andere technieken zoals The Art of Breathing en Buteyko.

Maak een afspraak met Rob