Masterclass ‘Ontdek de Kracht van Adem’

Het belangrijkste lichaamsproces is onze ademhaling. We ademen bewust en onbewust, we ademen met ons lijf. Als we gespannen zijn, dan merken we dit aan onze ademhaling. Met alle gevolgen van dien. We gaan sneller en hoger ademen en ondertussen slaan we deze spanning op in ons lijf. Hoe hoger we ademen, hoe meer we de verbinding met ons lichaam verliezen. En daarmee de verbinding met het leven.

Onze adem heeft invloed op hoe we denken en voelen; op wie we zijn. Adem je vrij en ontspannen? Dan is de kans groot dat je ook zo in het leven staat.

 

Programma

Er wordt steeds meer geschreven en gesproken over ademwerk. Maar hoe gaat het precies in zijn werk? Wat kun je bereiken met jouw adem? Wat zijn de effecten van verschillende soorten ademhaling? Welke technieken kun je zelf toepassen om jouw ademhaling positief te beïnvloeden?

Een antwoord op al deze vragen krijg je op 7 maart a.s. tijdens de Digitale Masterclass. Rob Koning neemt je in maximaal een uur mee in de wereld van ademwerk. Je leert over de basis van ademhaling, verschillende manieren van ademhalen en de effecten daarvan. Én je voelt wat de adem voor je kan doen. 

 

Deze masterclass is geweest. Bekijk de agenda voor aankomende programma’s.