Individuele sessies

 

Live sessies:

De ‘live’ sessies worden één op één begeleid door de ademcoach op de praktijk. We brengen je hulpvraag in kaart of je wensen en kijken samen hoe we richting een oplossing komen. De sessie start altijd met een gesprek en wordt vervolgd door een ademsessie. Mr. Breath werkt met verschillende ademtechnieken en kijkt wat het beste past. Lees hier meer over adem en ademcoaching.

 

Afspraak maken

 

Online sessies:

Tegenwoordig geven we ook online sessies en ook dit blijkt erg goed te werken, zeker voor mensen die wat verder weg wonen.    Bij een individuele online ademsessie wordt je één-op-één begeleid door de ademcoach en is er maximale aandacht. We kijken naar je klacht of wens en kijken hoe we richting een oplossing komen. We doen in de sessie ook (lichte) ademhalingsoefeningen die je ook daarna in je eigen tijd kan doen. 

Wat daarvoor nodig is, is het volgende:
– een plek waar je rustig kunt zitten en niet gestoord wordt,
– waar je ontspannen kunt zitten (leunen) of liggen
– een (opgeladen!) laptop, tablet of telefoon met een internetverbinding

Je wordt door de sessie heen gepraat en het is weliswaar een iets andere sessie dan live maar niet minder effectief.
Het is meer praktisch en gericht op zelf thuis kunnen oefenen in deze tijd om lichaam en geest te ontspannen en je hoofd leeg te maken voor een frisse kijk op de dingen. Lees hier meer over adem en ademcoaching.

 

 

Afspraak maken