Jan van Riel – ademcoach

Leer en experimenteer.

Of ik nu wil leren kitesurfen, spreken in het openbaar of hardlopen, rationeel de techniek begrijpen en op mijn gevoel bijsturen daar gaat het voor mij om. Het volgen van mijn eigen adem is hierin voor mij een belangrijke tool geworden.

Mijn technische studie aan de TU-Delft heeft me leren analyseren en oplossingsgericht te denken en in mijn werk als projectmanager heb ik leren anticiperen op mijn omgeving. Waardevolle technieken. Ik beredeneerde echter op een bepaald moment teveel vanuit mijn hoofd en liep daarin vast. Ik bleef ronddraaien in dezelfde denkcirkels en kwam niet meer tot een intrinsieke oplossing. 

Op een retraite op Mallorca ben ik in contact gekomen met ademwerk. Door me te focussen op mijn ademhaling ontstond er weer ruimte in mijn hoofd en dienden de oplossingen zich aan. De adem brengt mij in contact met mezelf en via mezelf ben ik in staat om echt contact te maken met anderen.

Ik ben inmiddels gecertificeerd Transformational Breath facilitator. Jouw proces start met het bewust worden van je adem, dan bewust gaan ademen om vervolgens op basis van vertrouwen ipv controle dichter bij jezelf te komen en je adempatroon te verruimen. Dit kun je het beste zelf komen ervaren. Ik begeleid je daarbij graag.

 

Maak een afspraak met Jan