Groepssessie

Ken je dat dat je je beseft dat je aan het hollen bent om al die ballen in de lucht te houden? Werk is druk, thuis is druk, dan wil je nog naar de sportschool en je vrienden zien. Het ie moeilijk om je tegenwoordig hier aan te onttrekken. Je bent vaak zeer verbonden met je buitenwereld maar een stuk minder met jezelf. Dat maakt dat je je bezieling kwijt kunt raken, doe je nog wel wat belangrijk voor je is? Hoe gaat het nu eigenlijk met mij? Weet ik eigenlijk nog wel wat ik leuk vind?? Hoe meer je contact maakt met jezelf, des te meer kun je daar blijven, ook in de buitenwereld, verbonden met jezelf. Je maakt betere keuzes voor jezelf en voelt je krachtiger.

In deze groepssessies krijg je de kans om weer het contact met jezelf aan te gaan. Je komt uít je hoofd en ín je lijf. Niets anders dan je adem brengt je zo snel terug naar jezelf. We ademen met max 10 deelnemers. We maken even kennis, dan doen we een ademsessie van verbonden ademwerk op muziek, voor jezelf. Het ademen in de groep is zo bijzonder omdat je alleen ademt maar wel samen bent. Voor mensen die geen ervaring hebben met ademwerk is het een laagdrempelige manier om een sessie te ervaren. Voor sommigen lijkt de groep spannend maar blijkt juist dat het samen delen heel veel voordelen biedt. Voor mensen die al ervaring hebben met ademwerk is het een fijne manier om blijvend in te checken.

We doen samen een volledige sessie van verbonden ademwerk. In een kleine groep (max 10 deelnemers) wordt je begeleid om je ademhaling te ‘openen’, zodat je spanning kunt loslaten, weer kunt ontdekken wie je in werkelijkheid bent zonder al die lagen bescherming. Kijken wat er is.

 

 

De sessie wordt begeleid door verschillende ademcoaches, geleid door Liselore.

Liselore: ‘Ik kijk er enorm naar uit, groepswerk is voor mij een van de mooiste dingen om te doen. De energie van de groep tilt altijd weer iedereen op, de maskers mogen af. Dat is de plek waar ik het liefste ben, zonder extra lagen, in een veilige setting. Kom het ervaren, je bent meer dan welkom.’

 

 

Lokatie en tijd:

  • Zwier, Vinkeveen
  • 7 december 20:00 – 22:00 (inloop 19:40)
  • Prijs: €70 (incl btw) 
  • Annulering en verplaatsen: Wanneer je langer dan 48 uur voor de sessie annuleert, kun je kosteloos doorschuiven naar een volgende datum. Een refund is niet mogelijk. Wanneer je korter dan 48 uur voor de sessie annuleert en doorschuift naar een volgende datum bedragen de annuleringskosten €30