Find your Flow

Online sessies hebben een krachtig voordeel; doordat je zelf de sessie doet, leer je dat jij zelf de regie hebt. Iedereen kan meeoden, jij bepaalt hoe diep je wil gaan. Gaandeweg kom je steeds meer in contact met je eigen adem-flow, je lichaam ontspant zich zodanig dat je ademhaling de ruimte heeft. Hoe vaker je meedoet met de sessies, des te beter kan je die regie en ontspanning, dus de flow, integreren in je dagelijks leven. Oefening baart kunst! 

We doen deze webinarsessies tweewekelijks op de donderdagavond om 20:00. Elke sessie staat in een ander thema. 

Laten we samenkomen om nieuwe energie op te doen, te verbinden en geaard te blijven.
Zie wat ademhaling voor je kan doen.


Wat kun je ervaren als je meedoet?

Innerlijke rust
Meer focus
Meer energie (betere zuurstofopname) in je cellen en dus fitter
Meer balans tussen lichaam en geest
 Meer vertrouwen in je eigen lichaam

Prijs: € 11

Inschrijven:

3 september 20:00

3 september: Wat zegt je ademhaling over jou? 

Er is een replay beschikbaar. Je hebt drie dagen de tijd om het webinar terug te kijken.

 

Wat kun je verwachten?

We doen een door Rob online begeleide ademsessie waarbij iedereen kan meedoen en jij bepaalt zelf hoe diep je gaat.  Gelukkig vinden veel mensen deze sessies een van de meest bijzondere ervaringen van hun leven. Voor de een is een sessie enorm ontspannend, voor de ander kan het heel intens zijn, fysiek, emotioneel of een spirituele ervaring. En dat is helemaal goed, want er valt niets goed of fout te doen, ambitie doet niet mee.

Daar leggen we ook in het webinar iets over uit. Op het moment dat je last hebt van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden hebt of zwanger bent, raden we je af om mee te doen.

Lees hier meer achtergrond informatie over ademen.

 

Lieke: “Sinds ik ademsessies volg bij Rob voel ik me rustiger, meer ontspannen en kan ik beter bij mezelf blijven. Én ik slaap beter. Wat een cadeau!”

Patricia: “Mijn nieuwe, voor mij betere vorm van meditatie. Ik voel dat ik mijn ademhaling altijd bij me heb. Het is mijn anker geworden.”

Edo: “Rob is in staat een vertrouwde sfeer neer te zetten waarbij het voelt alsof ik de enige ben die meedoet, heel fijn dit”.