Find your Flow – tweewekelijks Zoom

Online sessies hebben een krachtig voordeel; doordat je zelf de sessie doet, leer je dat jij zelf de regie hebt. Iedereen kan meedoen, jij bepaalt hoe diep je wil gaan. Gaandeweg kom je steeds meer in contact met je eigen adem-flow, je lichaam ontspant zich zodanig dat je ademhaling de ruimte heeft. Hoe vaker je meedoet met de sessies, des te beter kan je die regie en ontspanning, dus de flow, integreren in je dagelijks leven. Op deze manier kan je je ook in het dagelijks leven sneller ontspannen. 

We doen deze zoom-sessies tweewekelijks op de donderdagavond om 20:00. Doe je voor het eerst mee, kom dan al om 19:30 online, dan geeft Rob een introductie en uitleg. De sessie duurt ongeveer tot 21:00 maar blijft nog langer open om ervaringen uit te wisselen of vragen te stellen. Zo is de sessie geschikt voor iedereen. 

Laten we samenkomen om nieuwe energie op te doen, te verbinden en geaard te blijven.
Zie wat ademhaling voor je kan doen.


Wat kan je ervaren als je meedoet?

 Ontspanning, een stil hoofd
Meer focus
Meer energie (betere zuurstofopname) in je cellen en dus fitter
Meer balans tussen lichaam en geest
 Meer vertrouwen in je eigen lichaam

Prijs: € 13

Inschrijven:

DONDERDAG 18 MAART 20:00

Er is een opname beschikbaar tot en met drie dagen na de sessie.

Wat kun je verwachten?

We doen een door Rob online begeleide ademsessie van verbonden ademen, waarbij iedereen kan meedoen. Jij bepaalt zelf hoe diep je gaat. Veel mensen ervaren deze sessies als een van de meest bijzondere ervaringen van hun leven. Voor de een is een sessie enorm ontspannend, voor de ander kan het heel intens zijn, fysiek, emotioneel of een spirituele ervaring. En dat is helemaal goed, er valt niets goed of fout te doen, ambitie doet niet mee.

Op het moment dat je last hebt van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden hebt of zwanger bent, raden we je af om mee te doen of om eerste contact op te nemen met je arts.

Lees hier meer achtergrond informatie over ademen.

Lieke: “Sinds ik ademsessies volg bij Rob voel ik me rustiger, meer ontspannen en kan ik beter bij mezelf blijven. Én ik slaap beter. Wat een cadeau!”

Patricia: “Mijn nieuwe, voor mij betere vorm van meditatie. Ik voel dat ik mijn ademhaling altijd bij me heb. Het is mijn anker geworden.”

Edo: “Rob is in staat een vertrouwde sfeer neer te zetten waarbij het voelt alsof ik de enige ben die meedoet, heel fijn dit”.