Ademcoaching

 


 

Onze belangrijkste energiebron is de adem. We beginnen het leven ermee en sterven zodra we maar een paar minuten stoppen met ademhalen. Maarliefst 80% van onze energie halen we uit zuurstof en het overgrote deel van de afvalstoffen verlaat ons lichaam via de uitademing. Toch leren we maar weinig over “goed ademen”.

 

90% van de mensen benut slechts 30% van zijn ademcapaciteit!

 

Gek genoeg wil dat niet zeggen dat het merendeel van de mensen problemen heeft met de longen of luchtwegen. Wel betekent het dat we onszelf onbewust beperken, om fysiek vol en diep te ademen. Onze houding speelt daarin een rol maar ook het onbewust aanspannen van spieren in “ontspannen” toestand als gevolg van stress of vastgezette emoties zorgt voor een beperkte doorstroming van de adem.

 

Ademcoaching helpt je om weer voller en dieper te ademen met alle positieve gevolgen van dien. Transformational Breath® is zó krachtig en effectief dat het direct zorgt voor resultaten op fysiek, mentaal & emotioneel en spiritueel niveau van de mens.

 

Ademcoaching kan in één-op-één sessies met een ademcoach of in groepsverband  kijk op de agenda-pagina voor de mogelijkheden. Vragen? mail@mrbreath.nl

 

 


 

Over de voordelen van bewust en verbonden ademen valt veel te zeggen en uit te leggen. Een ademsessie is echter bij uitstek iets dat je moet ervaren. Voelen is begrijpen…

 


 

“Tijdens het ademen voel je de veranderingen die optreden in je lichaam en voel je letterlijk de energie door je lichaam stromen. Het gevoel van totale ontspanning helpt om terug te gaan naar de basis ondanks het drukke bestaan”. 

Rein – accountmanager bank